Želim prejemati sporočila z novicami in obvestili evalvatorske skupnosti v Sloveniji in regiji, ki jih pripravlja in pošilja Slovensko društvo evalvatorjev.

 

 

Politika zasebnosti

Slovensko društvo evalvatorjev, Tabor 7, Ljubljana, matična številka: 2376784000 (v nadaljevanju: upravitelj) spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na novice in obvestila, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in to izjavo, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje novic in obvestil o dejavnostih evalvatorske skupnosti v Sloveniji in regiji in o dogodkih, ki jih prireja upravitelj, največkrat dvakrat mesečno.

Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pošiljanje novic in obvestil do prejetja odjave od prejemanja.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Osebni podatki, ki jih upravitelj pridobi, so:

  • Elektronski naslov
  • IP naslov, iz katerega uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Te podatke upravitelj shranjuje do odjave.

Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Podatki, ki jih upravitelj zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli in brez navedbe razloga lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja novic in obvestil s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih sporočilih. Ob odjavi bomo vaše osebne podatke izbrisali.
  • Popravek svojih osebnih podatkov, tako da posredujete pisno zahtevo na naslov sdeval@siol.net.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, tako da posredujete pisno zahtevo na naslov sdeval@siol.net.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, v elektronski obliki, tako da posredovanjem pisne zahteve na naslov sdeval@siol.net.

Prejemanje e-obvestil je brezplačno.

Več informacij:

Slovensko društvo evalvatorjev

Tabor 7, Ljubljana

sdeval@siol.net

 

Ljubljana, 24. maj 2018

 

Oznake: