Slovensko društvo evalvatorjev vabi na srečanje ob obisku Hrvaške mreže evalvatorjev v Ljubljani, 31. maj 2019 ob 13. uri na Fakulteti za varnostne vede, Kotnikova ul. 8, Ljubljana, predavalnica 6 v 1. nadstropju.

Dnevni red srečanja:

1. Predstavitev poročila projekta „Ocena stanja vrednotenja demokracije, človeških pravic, vladavine prava, in razvojnega upravljanja v Evropi“ (na poziv IOCE – International organization for cooperation in evaluation). Hrvaške kolegice in kolegi bodo na posebno prošnjo SDE ponovili zelo zanimivo in za slovenske razmere uporabno predstavitev rezultatov svojega projekta. Projekt je s stališča vrednotenja učinkov politik primerjal stanje na Hrvaškem, v Grčiji, Makedoniji, Srbiji, Turčiji in Ukrajini. Poročilo projekta (v angleškem jeziku): http://www.evaluacija.hr/assets/files/DRG%20Evaluation%20in%20Europe%20REPORT.pdf

2. Informacije o delu HEM v 2018/19

3. Informacija o sklepih Občnega zbora SDE za leto 2019 (SDE).

4. Informacije o načrtih regionalne mreže evalvatorjev Zahodnega Balkana v l. 2019-2021 (skupaj HEM in SDE).

Srečanje bo zaključeno do 15h. Po zaključku srečanja SDE vabi udeleženke/ce srečanja na druženje s hrvaškimi kolegicami in kolegi v kavarno Slovenskega etnografskega muzeja, Metelkova ulica, Ljubljana). Prijava udeležbe je obvezna na naslov sdeval@siol.net.

Lep pozdrav, SDE

 

 

 

Oznake: